Udlejningsinfo

Lejrens adresse:    
Pallisgårdvej 5, 7600 Struer. 

Udlejning:  
Jørgen Lund Andersen, Skavevej 5,Hodsager,7490 Aulum. tlf. 20735553

Pedel:   
Elna Sørensen, Makholmvej 49, Resen 7600 Struer. tlf. 97 86 15 00/21659503

Kasser:   
Anders H. Ørts, Hindkærvej 1 7500 Holstebro. tlf. 97 46 13 23/40465323

Lejren er en forening, der drives af en bestyrelse fra KFUM & KFUK Distrikt Nordvestjylland, samt Holstebro Kredsens søndagsskoler.

Lejren ligger ved Venøsund med udsigt over til Venø. Ca. 6 km. nord for Struer, følger man Pallisgårdvej ca. 1,5 km ned til lejren.

Lejren er indrettet med 2 sovesale med 16 køjer i hver, og 2 sovesale med 13 køjepladser i hver. 3 hytter med 6 sovepladser i hver, (2 x 3 madrasser). 3 leder rum med i alt 6 sovepladser.

Der er 2 store bad og toilet rum, samt  3 leder bad og toilet, hvor den ene er indrettet til handicap. Stort møde/ spisesal ,mindre opholdsrum med panorama udsigt. CEE- 400v.stik i rummet. Køkkenet er indrettet med stort gaskomfur (6 blus) ,  stor el ovn (10 plader) , kaffemaskine (10 liter), KEN opvaskemaskine, 2 store køleskabe og en kummefryser. Der findes almindelig køkken service , samt kurvevogne med service/bestik til 100 pers. Vinglas er i skabet i baggangen. Lejren opvarmes med jordvarme, undtagen i hytterne hvor der er el varme. Flagstang og flag forefindes. Lejren er i øvrigt handicapvenlig indrettet med køreramper  og handicaptoilet .

HUSK at medbringe almindelig lejrudstyr, gulv og karklude, samt rengøringsmidler mm. til eget forbrug. Der er BORDTENNISBORD i kælderen, medbring selv bat,net og bolde hvis man vil være sikker på at have noget der kan bruges. Medbring også selv div. bolde til volley, basket og fodbold.

Der skal også medbringes lagen, dyne og pude (sovepose).  Madrasserne må ikke benyttes uden lagen.

Lejren ligger ned til badestrand, der er jævnt skrånende og ikke frembyder nogen fare. Opsyn må dog altid tilrådes.

Der må kun tændes bål i klitgryden nord for lejren.

Indkøb:
Der er købmand og bager i Humlum. Ellers nærmeste by Struer.

VIGTIGT! Lejerledelsen skal sørge for, at naboerne ikke generes, og at der ikke er nogen form for færdsel på de omkring liggende  arealer. Klager fra naboerne, over færdsel på disse arealer, kan medføre erstatningskrav. Endvidere skal der køres meget forsigtigt på grusvejen, brug venligst vejen bag om gården v. Pallisgårdvej nr. 3. Gården og tilhørende arealer må  respekteres som PRIVAT område , ingen ophold , af og pålæsning mm. må finde sted her. Der er god vendeplads til busser, og andre større køretøjer, ved lejren. Ved passage af andre køretøjer, brug den ekstra plads i svingene.  Angående løb og lign. skal holdes inden for lejrens grund og langs stranden.

Lederen af hvert hold skal ved lejrens overtagelse iagttage møblernes placering og har ansvaret for, at alt er på plads ved lejrens aflevering. Lejrbygning og grund skal holdes rene.  Ved aflevering skal alle køjer være tømt for sand og lign. Og alle gulve skal fejes, affaldsspande skal være tømt. Udendørs trapper og fliseareal fejes. Køkkenet  skal være rengjort, undtaget gulvvask. Lederen skal gøre kasseren opmærksom på skader som er opstået under lejemålet, herunder også ituslået service m. v. (skrives på evalueringsskemaet). Der må ikke tegnes eller klæbes på væggene, vinduer og døre , -brug opslagstavlerne. Der påhviler lejeren fuld erstatningspligt for forvoldt skade.

I lejren og på lejrens grund må der ikke forhandles alkohol eller nydes euforiserende stofferTobaksrygning i henhold til gældende lov. (Ingen rygning indendørs)

Hvis der er et eller andet man er i tvivl om, kan man ringe til pedellen. Træffes hun ikke kan man ringe til Jørgen L. Andersen, eller en anden på listen, som hænger på opslagstavlen.

Evalueringsskema lægges på køkkenbordet efter aflæsning af målere ved afrejse. Pedellen sender den til kasser. Regningen betales netto kontant senest 14 dage efter modtagelsen, herefter beregnes 1½ % pr. måned, fra faktura dato.

Mål på borde, 20 stk 180 x 80 (16 i salen + 4 ekstra i kælderen.

Stemningsbillede fra en fest på lejren. Man skal selv medbringe remedier til opsætning af æresport Ca. mål ved indgangsparti : Højde 2,30 m brede 2,90 m ca. 3,00 m langs trappen på hver side. Her er der bundet på et tov. Der er 4 kroge til ophængning. Højde til kroge 2,41 m.
Afstand mellem kroge L–100 cm–L–84 cm–L–100 cm–L

Lidt billeder til inspiration

NB. Runde borde lejet fra udjejnings firma.